Maláta Monológok

Komes Porter Baltycki

2018. április 04. - Fred Browski

46komesp.jpgÉjfekete szín – a legszebb sörök egyike. Minimális hab, „apróbubis” folyadékoszlop: szénsav ligth. Legelső íz, ami markánsan kiugrik az erősen pörkölt kávé aromája.
Majd rögtön átveszi minden érzékszerv felett az uralmat gyerekkorom első számú köptetőjének emléke: illatban és ízben is megjelenik Dr. Theiss a Lándzsás útifűvel. Az emlék kedves, ez esetben az orvosságos szirup szívesen látott régi ismerős - akkor csak egy kanállal jutott, most fél liter feketéllik előttem. Krémes kortyok, beolajoznak mindent, ahol járnak. Édesbe oltott keserűségével nagyon finom, semmi fanyar pillanat nincs benne.
Hatásában abszolút nem, fogyasztásában mégis könnyed: sokféle felhang, de a test valahogy hiányzik belőle. Korty végén jön a mély forróság, könnyed bummal zár.

 

 c58ca36381b12ec0a04a70b80cbfe528.png



 

 


Főzde:
Browar Fortuna [lengyel]

Stílus: BALTIC PORTER

Alkoholtartalom: 9 %

Egészséggel fogyasztva: 2016

Ratebeer 98

A bejegyzés trackback címe:

https://malatamono.blog.hu/api/trackback/id/tr1013810240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása