Maláta Monológok

The Lumberjack

2018. április 07. - Fred Browski

47lumber.jpgHa lenne főzdém, ennél a névnél nem találnék jobbat! Olyan kemény az üveg arculata, hogy beleáll a szálka az ujjamba. Nem kellett sörnyitó, annyira határozott elvárásaim lettek, azzal nyitottam ki a palackot. Szín - illat - íz triász első két eleménél kiakadtak a mutatók. Fekete (bár semmi hab..), karamellizált illat, ánizsos véggel. 5-ös értékelés bekészít, bajnoki címre esélyes nedű terpeszkedik a pohárban.
Sajnos ha Pamelára számítunk, jöhet a fullos Dóri a nyolcbéből, sírás lesz a vége. Belekorty, trófeának sírás-ás. (Bocs.) Selymes, könnyed, éppen csak szénsavas - üres, légies belépő, hogy aztán kesernyébe forduljon. Gyógynövényt találok a cseppek között, valami halvány pörkölést is, de inkább a keserűség ágaskodik. Eddigi stout élmények édesebbnek rémlenek - egyre kortyolom, egyre jobb.
Végül is tetszik, csak valahogy a megjelenés – íz nincs összhangban; testesebbre számítottam.

 

 

 0e0da99cc1bcd9d505314a8e70ebe44f.png

 

 


Főzde:
Brokreacja [lengyel]

Stílus: STOUT

Alkoholtartalom: 6,7 %

Egészséggel fogyasztva: 2016

Ratebeer 93

A bejegyzés trackback címe:

https://malatamono.blog.hu/api/trackback/id/tr4013810340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása